Just a wednesday in Kuala Lumpur
Blijf op de hoogte en volg Grace & Ronald
27 Maart 2019 | Maleisië, Kuala Lumpur
Wij zijn deze morgen naar een medical clinic geweest. Wat stinkt het daar naar indo medicijnen. Verder gaat alles volgens procedure :)
We werden gebracht met de taxi onder begeleiding van Pieter. Een staflid van het hotel en een goede vriend van mijn ouders. Ik moet zeggen, iedereen in het hotel rent voor mijn ouders. Dat geeft wel een heel fijn gevoel. Er wordt goed op ze gelet.
Walayah Mosque
Mama is ondertussen opgeknapt dus gaan papa en ik een moskee bezoeken.
Als het goed is, is dit de grootste moskee van KL.
Op een ruim terrein is deze moskee gebouwd. Er is ruimte voor meer dan 5000 personen.
De moskee heeft architectuur van allerlei moskeeën uit verschillende landen. Egypte, India, Marokko, Iran, etc. Samen is het een prachtig gebouw geworden.
Papa en ik hebben een tour gedaan. Schoenen uit en ik in style gekleed. Wat een lieve mensen hebben we daar ontmoet. We spraken daar in 3 talen, engels, Indonesisch en nederlands.
Ze wilden met ons blijven kletsen, maar helaas de taxi wachtte op ons en moesten we gaan. Voordat we gingen hebben ze ons geknuffeld en een safe journey naar Nederland toegewenst.
Dit bezoek was een super ervaring voor ons beide. Helaas hebben ze mama niet kunnen ontmoeten.
Wat kan een dag raar lopen, vanmorgen kwam mama als een dood vogeltje beneden met een rolstoel en laat in de middag loopt ze de lift uit met een wandelstok.
Wat een mensen hebben ze om zich heen verzamelt. We zitten nu te eten bij Dapur Penyet. Het personeel begint te gillen als ze mijn ouders aan zien komen lopen en beginnen meteen met knuffelen, Including me :)
By the way, alweer heerlijk gegeten!
27 Maart 2019 - 17:12
Harvey Vantoll:
Goed dat je ouders prima verzorgd worden ,Grace. Geniet van je korte vakantie met je ouders, veel plezier en komen jullie veilig en gezond terug.
Groetjes Harvey